Logan Miller, Deborah Ann Woll, Taylor Russell bëhen pjesë e ‘The Maze’

Sony Pictures është në bisedime me Logan Miller, Deborah Ann Wolland Taylor Russell për të marrë pjesë në ‘The Maze’, trileri i drejtuar nga Adam Robitel.

Filmi është një spin-off  I The Game, një thriller psikologjik i ngritur rreth gjashtë të huajve që e gjejnë veten në rrethana jashtë kontrollit të tyre, të cilët duhet të përdorin mençuritë e tyre për të mbijetuar.

Bragi Schut shkroi draftin e parë të skripteve dhe Maria Melnik bëri rishkrimin. Neil Moritz dhe Ori Marmur janë producentët e filmit.