Insight TV debuton në Greqi dhe Qipro

Kanali HD i Insight TV do të lancohet edhe në Greqi përmes platformës Nova.

Tashmë ai do të jetë i disponueshëm në shtetin helen dhe në atë të Qipros, me titra në gjuhën greke që do të mundësohen nga vetë platforma digjitale.

Duke komentuar bashkëpunimi, COO i Insight TV, Graeme Stanley tha: “Jemi tepër të lumtur për lancimin e fundit, dhe sidomos për pritshmëritë e audiencës globale të cilat janë duke ndryshuar. Audienca dëshiron spektakle televizive provokuese, të cilat janë të bashkuara me televizionin dhe median sociale. Insight TV e bën këtë dhe madje më tepër.”

Marëveshja mes Insight TVdhe Nova është negociuar nga Thema TV, partneri i distribucionit të Insight TV.