“Jam i pafajshëm!” Me pranga në duar mohon vrasjen e fqinjit në Fier

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Gjykata e Fierit ka dhënë masën e sigurisë “arrest me burg” për Fatmir Hoxhaj I akuzuar për vrasjen Ahmet Toskës 50-vjeç, mëngjesin e 26 tetorit në lagjen Sheq i Madh në Fier.

Vetë Hoxhaj nuk pranon krimin.

Ndërsa dilte nga gjykata me pranga në duar ai është shprehur “Jam i pafajshëm”

Viktima dhe Hoxhaj jetonin në të njëjtën lagje, 3 kilometër larg njëri-tjetrit.

Vrasja e Ahmet Toskës ndodhi në sy të bashkëshortes së tij, me të cilin ishin nisur për të shkuar në punë.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!