Këta personazhe të njohur kanë fobitë më të çuditshme që keni dëgjuar ndonjëherë

Kemi dëgjuar njerëz që kanë fobi nga lartësitë, nga vendet e mbyllura apo nga gjarpërinjtë.

Po ka njerëz si personazhet e mëposhtëm që kanë frikërat më të çuditshme që keni dëgjuar:

Tyra Banks – Delfinët
Modelja ka treguar se i ka fobi delfinët dhe shpesh sheh mankthe sikur gjendet në një pishinë dhe përballej me ta.

Khloe Kardashian – Kërthizën
“E urrej kërthizën. Nuk mund të ma prekësh dhe as dua ta prek tënden. Kur jam në dush vendos doreza dhe ulëras sa herë që laj kërthizën.”

Liam Payne – Lugët
Këngëtari i shmang lugët sa të mundet. Sigurisht që për të ngrënë supën e përdor, por fobia më e madhe është të përdorë lugë që nuk janë të tijat. E gjitha ka lindur kur ishte fëmijë dhe në shkollë kur sillej keq e detyronin të lante enët dhe lugët ishin pjesa më e urryer për të.

Kendall Jenner – Vrimat e vogla
Kendall vuan nga ajo që quhet “Trypophobia” dhe ka të bëjë me frikën ndaj vrimave të vogla që janë të vendosura në mënyrë të çuditshme. Ajo ka treguar se i ndodh shpesh me petullat apo krepat, si dhe me hojet e mjaltit.

Scarlett Johansson – Zogjtë
Njësoj si xhaxhai i saj, Scarlett i ka fobi zogjtë. Për të është frikë të mendosh për krahët e tyre që përplasen apo sqepin.

Nicole Kidman – Fluturat
Kur ishte fëmijë, nëse i ndodhte të shihte një fluturë në hyrjen kryesore të shtëpisë, Nicole hynte nga gardhi ose gjente një mënyrë nga pas shtëpisë. Frika më e madhe ishte t’i afrohej një fluturë dhe kjo vazhdon akoma.

Kristen Stewart – Kuajt
Pavarësisht se i është dashur të përballej me frikën e saj më të madhe në xhirimet e filmave, Kristen tregon se kuajtë janë kafshët që urren më shumë qëkur pësoi një incident kur ishte fëmijë.

Jennifer Aniston – Zhytja
Pas një eksperience ku ra në pishinë në fëmijëri, Jennifer nuk guxon më as të zhysë kokën në ujë.

Oprah Winfrey – çamçakëzi
Historia është fantastike: kur jetonte me gjyshen, kjo e fundit gjithmonë e ngjiste çamçakëzin në mobilje. Oprah i ndodhte që të përplasej me to dhe t’i ngjitej kudo. Mund të themi që fajin nuk e ka pasur çamçakëzi, por gjyshja.

Burimi: Simplemost