Lufta ndaj COVID-19 / Cilat janë vendet ku viktimat dhe rastet e reja po shtohen?

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Teksa koronavirusi ka humbur ritmin në gjithë botën disa vende shënojnë rritje të rasteve dhe viktimave nga COVID-19.

Britania po arrin Italinë sa i përket viktimave dhe mund të bëhet vendi me më shumë viktima në Europë nga COVID-19.

Rusia gjithashtu ka shënuar ditë rekord për të infektuar me mbi 10 mijë brenda 24 orë. Gjithashtu edhe India që e ka menaxhuar mjaft mirë situatën me COVID-19 si vendi i dytë më i populluar i botës shënoi 2 mijë e 600 infeksione.

Kurse SHBA vijon me bilancin negativ me 1 mijë e 400 viktima brenda 24 orëve të fundit gjithashtu dhe me mijëra të infektuar.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!