Mbyllet Bashkia e Malësisë së Madhe. Dy punonjës pozitivë, priten përgjigjje të tjera

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Sipas burimeve për News 24 Bashkia e Malësisë së Madhe ka mbyllur dyert dhe gjithë punonjësit janë dërguar në shtëpi për karantimin të detyruar. Dy nga stafi nga rezultuar pozitivë ndaj COVID-19 dhe priten përgjigjjet e tamponëve të tjerë.

Godina e Bashkisë do t`i nënshtrohet dezinfektimit. Deri tani numri total i të prekurve në Malësinë e Madhe është 4.