“Mrekullia në qelinë nr. 7” shpallet ‘Filmi më i mirë i vitit’

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

“Mrekullia në qelinë nr. 7” ka qenë një sukses i kinematografisë turke duke u bërë një nga filmat më të ndjekur jo vetëm në kinematë turke por edhe në Netflix.

Gjatë kohës kur bota ishte në kushte karantine, ky film u dha dhe në “Netflix” dhe ka qenë një nga filmat më të ndjekur nga shumë vende të botës.

Historia e Ovës dhe Memos përloti ndjekësit duke u kthyer në një sukses. Së fundmi ky film është vlerësuar edhe me 6 çmime në “Festivalin e Filmit në Izmir”. Aras Bulut Iynemli mori çmimin “Aktori më i mirë mashkull” dhe Nisa Sofiya Aksongur çmimin “Aktorja më e mirë fëmijë”. Po ashtu filmi mori edhe çmimet: “Filmi më i mirë”, “Regjisori më i mirë”, “Kinematografia më e mirë” dhe “Aktori më i mirë suportues”.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!