E bija rrëfen momentet e fundit me Azem Hajdarin: Atë ditë ishte shumë euforik, kur po shkonte në zyrë pati një përplasje me policinë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Rudina Hajdari, deputete e Kuvendit të Shqipërisë rrëfen momentet e fundit me të atin, Azem Hajdari para se të vritej në 12 shtator 1998.

E ftuar në ‘Opinion’, Rudina, në atë kohë një vajzë e mitur, thotë se para vrasjes është takuar me të atin dhe familjen në një bar kafe pranë selisë së PD dhe se Azemi ishte i lumtur pasi sapo ishte kthyer nga një miting në Fier.

“Kemi qenë në selinë e PD bashkë me familjen, me mama dhe vëllain ndoshta një orë para ngjarjes. Ishim në një lokal para PD, ku bëmë një takim bashkë. Babi atë ditë ishte shumë i lumtur, kishte dalë nga një miting në Fier dhe po tregonte ngjarjen mes nesh. isha e vogël por e mbaj mend entuziastin e tij. gjithë kohës na tregonte. Mamaja ime ishte 7 muajsh shtatzanë. Ishte moment familjar i ngrohtë, Kur u ndamë, rreth orës 20.30 e donte të shkonte në zyrë për të ndjekur lajmet. Në atë moment më mori hopa dhe shkuam drejt zyrës së tij. Patëm një moment si përplasje me policinë, një makinë e ndaloi rrugës.

Kur u ndamë premtoi se dop vinte të hante darkë me ne. Cdo gjë ndaloi atë ditë, e ka përjetuar çdokush atë ditë”, tha Hajdari.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!