Ndërron jetë Verne Troyer, aktori i njohur në filmin Austin Powers

Mandatory Credit: Photo by Eric Charbonneau/REX/Shutterstock (6357181k) Verne Troyer 'Tyler Perry's BOO! A Madea Halloween' film premiere, Los Angeles, USA - 17 Oct 2016

Verne Troyer, i njohur nga publiku për rolin e tij si Mini-Me në filmin Austin Powers, vdiq të shtunën pasdite në moshën 49 vjeçare.

Troyer, i cili ka luftuar me alkoolizmin, u shtrua së pari në spital më herët këtë muaj pasi autoritetet u bënë të vetëdijshëm për gjëndjen e tij të rënduar. Atje, ai u trajtua për helmim të mundshëm me alkool, sipas TMZ.

Aktori i Austin Powers fillimisht filloi të punojë në mesin e viteve ’90, duke u shfaqur si një zëvëndësues i të njejtit rol për të luajtur një skenë të rrezikshme në filmin e vitit 1994, Baby’s Day Out. Kjo u pasua nga pjesë të vogla në Men in Black, Jingle All the Way dhe Dustin Checks In. Suksesi i tij erdhi në vitin 1999, kur ai luajti rolin e tij në pushtimin e Austin pas Spy Who Shagged Me. Ndër filmat përfshihen Krishtlindjet e Grinçit, Bubble Boy dhe The Guru Love.

Troyer ka lindur me një çrregullim e njohur si “xhuxh” dhe ishte kategorizuar si ndër personat më të shkurtër në botë.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.