Netflix nxjerr në YouTube 10 prodhime falas për të gjithë

Netflix ka nxjerrë 10 prodhime të dokumentarëve të tij n Youtube, ku të gjithë mund ti shohim falas pa patur asnjë abonim në Netflix. Ato përfshijnë tema të ndryshme si bota e egër, psikologjia e fëmijëve, industria e burgjeve amerikance, dhe shëndeti menstrual.

Kompania ka shpjeguar në një postim në blogje se ka lancuar dhe një vend të caktuar në filma dhe seriale për mësuesit dhe studentët, të cilat mund të përdoreshin për t’u parë në klasë së bashku por tashmë është e pamundur për shkak të mbylljes së shkollave.

Çdo dokumentar vjen me burime ekstra edukuese, dhe Netflix gjithashtu do të lancojë në “Q&A” me disa producentë filmas.

Në listën e dokumentarëve falas të Netflix në YouTube përfshihen:

  •  13th, Ava DuVernay
  • Chasing Coral
  • Knock Down the House
  • Period. End of Sentence
  • The White Helmets
  • Zion

Lista e dokumentarëve mund të akesohet përmes playlistës këtu./InfoMediaAlbania/