Nicolas Cage zbulon 5 Filmat Horror më të preferuar prej tij

Nicolas Cage që nga roli I tij I parë në 1981, nuk ka reshtur së luajturi për publikun.  Të shumtë ka qënë fikmat që ai na ka servirur, si “National Treasure”, “Kick-Ass” dhe tani është duke na sjellë edhe një film të ri të zhanrit horror, të titulluar “Pay The Ghost”. Për të festuar arritjen e tij, të re ai ka publikuar edhe 5 filmat e tij horror të preferuar.

5.”Frankenstein and the Monster from Hell’ (1972)

4.’It Follows’ (2014)

3.’The Exorcist’ (1973)

2.’The Shining’ (1980)

1.’Ringu’ (1998) & ‘Ringu 2’ (1999)