Pas shifrave alarmante në Shqipëri vendosen rregulla të reja; Nga sot duhet të ndiqni këto udhëzime me PATJETËR

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

24 orët e fundit shifrat e të infektuarve kanë shkuar rreth 600 dhe Tirana është ajo më e prekura. Për këtë arsye janë vendosur dhe rregulla të reja që duhen ndjekur në mënyrë të menjëhershme.

Komiteti Teknik i Ekspertëve ka lajmëruar :

  1. Ndalohen grumbullimet me më shumë se 10 persona në vende të hapura dhe të mbyllura
  2. Ndalohen mbledhjet partiake dhe tubimet.

  3. Konferencat, ceremonitë e festave, ceremonitë martesore dhe organizimet përtej familjare të ceremonive mortore, deri në një urdhër të dytë

Ora policore në vend që u vendos përpara disa javësh është ende në fuqi. Nga ora 22:00-06:00 nuk lejohet dalja.

Kur nuk kemi akoma vaksinën. Masat janë ato të distancimit fizik. Skenari është bllokimi i plotë.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!