Pëllumb Pipero tregon nëse duhet mbajtur ende maska mbrojtëse

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

A duhet të përdorim maskën mbrojtëse apo joi? Mjeku i Pëllumb Pipero ka diskutuar mbrëmjen e sotme në një lidhje direkte në emisionin “Zonë e Lirë”, ndërsa është shprehur se në rrugë nuk duhet të mbahet maska.

Por duhet të kemi kujdes kur jemi në ambiente të mbyllura dhe se në këto ambiente duhet të mbahet maska.

“Maska duhet të vendoset në ambiente publike, nuk është e nevojshme të vendoset kur jeni në rrugë. Polici sigurisht duhet ta ketë. Duhet medoemos të mbahet maska me studentët kur jeni në ambiente të mbyllura”, u shpreh mjeku Pipero.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!