Përzgjidhet skenaristi për filmin e Metal Gear Solid

Do të jetë Derek Connolly skenaristi Metal Gear Solid, filmit të bazuar nga video loja me të njëjtin titull ideuar nga game designer Hideo Kojima.

Lajmin e ka bërë të ditur Variety.

Connolly është duke punuar për skenarin e filmit Jurassic World dhe vazhdimin e tij, si dhe Kong: Skull Island me regji të Jordan Vogt-Roberts, që do të punojë edhe për regjinë e moviegame-it.

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.