Apeli i drejtohet të gjithë komunitetit ndërkombëtar dhe vjen nga fëmijët sirianë. Me vizatimet e Pokemon në duar ata kërkojnë i ”të kapën” dhe ”të shpëtohen”, në vend të monsterave japonezë.

Fotot janë publikuar në Twitter nga organi i komunikimit të forcave siriane revolucionare që përfaqësojnë organizmat e opozicionit ndaj qeverisë së Bassar al-Assad. Ndërsa video loja për smartphone Pokemon GO ka populluar rrjetin, konflikti në Siri vazhdon tëmarrë jetë të pafajshme, ku gjatë pesë viteve të fundit janë 470 mijë personat që kanë vdekur si pasojë e luftrave.

 

REKLAMA
Loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.