Raportimi për një viktimë të pestë nga COVID-19, 61 vjeçari nuk ka ndërruar jetë

Ditën e sotme u raportua për një viktimë të pestë nga COVID-19, një 61 vjeçar i cili sipas njoftimit të Ministrisë së Shëndetësisë kishte ndërruar jetë.

Por pak më vonë Ministria e Shëndetësisë ka bërë me dije se 61 vjeçari nuk ka ndërruar jetë por ka pësuar vdekje klinike dhe mjekët po përpiqen ta kthejnë në jetë.

Deri tani zyrtarisht, nga pandemia e koronavirusit kanë vdekur katër persona, ku rasti i katërt u raportua mëngjesin e ditës së sotme./IMA/