Rikthehet Matilda Makoçi, ja se si duket sot ajo

Matilda Makoçi, aktorja e dashur për publikun shqiptar rikthehet në skenë dhe është pikërisht mikesha e saj Natasha Bega ajo qe e rikthen. Bega thotë se Makoçi i ka premtuar se do të marrë pjesë në ‘HARE+M’, ekspozitën e saj të arteve figurative. Me një kapele dhe e veshur me një kostum, Matilda Makoçi duket shumë në formë, ndërsa mikesha e saj na fton t’i kthejmë dashurinë e ta mirëpresim aktoren e madhe. Ekspozita do të mbahet ditën e shtunë, 22 Tetor, ora 18:00, pranë Medresë në vendin e quajtur “Stëpia e Partisë”.