Rregullatori Kroat shtyn tenderin e licencave DTT

Rregullatori kroat HAKOM ka zgjatur një tender për tre licenca DTT në Mux 1 dhe 2 dhe L1 në spektrin e frekuencave 470-694 MHz.

Në një deklaratë thuhet se arsyet për ta bërë këtë janë për të tejkaluar paqartësitë dhe për të dhënë kohën e duhur për dokumentacionin.

Autoriteti shton se “ka botuar gjithashtu përgjigje për pyetjet për sqarimin e dokumentacionit të tenderit”.

Afati i fundit është 17 qershor (10.00 CET) dhe një vendim mbi licencat do të lëshohet jo më vonë se më 12 korrik.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.