RTSH Tani përmirësohet me update e ri. Zbuloni risitë!

RTSH ka publikuar në Google Play versionin 0.13.4.1 të app-it zyrtar RTSH Tani për pajisjet inteligjent me sistem android.

Falë këtij app, të gjithë përdoruesit e një smartphone apo tableti mund të ndjekin të gjitha kanalet e RTSH si edhe stacionet e Radio Tirana, falë përditësimit të fundit.

Përveç stacioneve radiofonik versioni i ri ka shtuar edhe kanalet RTSH 24, RTSH Gjirokastër dhe RTK 3 por edhe disa opsione të reja.

Në vazhdim risitë e versionit të ri.

Risitë
– Ndërrim i kanaleve duke kaluar majtas ose djathtas
– Zgjerim i informacionit për guidën elekronike EPG
– Vendosje rregjistrimi për programin
– Heqje rregjistrimi të programit
– Ndryshim i kohës se alarmit para se të filloj programi në minuta ( 1,2,3 ,4,5…n)Reminder

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.