Shpërthen Artan Fuga: Mësimi në televizion është për faqe të zezë, niveli i studentëve të rinj është skandaloz…

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Gjatë periudhës Mars – Maj, televizionet u vendosën në shërbim të mësimit të fëmijëve nga shtëpia në këtë kohë ku shkolla ishte pezulluar për shkak të frenimit të koronavirusit.

Këtë skenar që asokohe u pa si zgjidhje e ka përmendur akademiku Artan Fuga, në Spotlight nga Alban Dudushi, prej ku, ka deklaruar se mësimi perms televizionit ishte për faqe të zezë.

Ai shfaqet i shqetësuar edhe për nivelin e studentëve që mbërrijnë në vitin e parë, të cilët sipas tij paraqiten me boshllëqe skandaloze.

“Televizioni për shkollat është për faqe tëzezë dhe në qoftë se mendoni se ai do zgjidhë problemin, unë po them se nuk e zgjidh. Është rasti për të pyetur se çfarë ndodh në shkollë që studentët që na vijnë në vitin e parë kanë të tilla boshllëqe skandaloze.”

BurimiVIZION PLUS
Artikulli paraprakFotot/ Vipat që morën vendimin e rëndësishëm, ndryshuan në mënyrë drastike peshën
Artikulli tjetërVideoja seksiste në kanalin italian, Rai 2 kërkon falje: ‘Programi pezullohet, do të nisë hetim’