Skënder Brataj “Kulmi i pandemisë s’ka ardhur akoma, në këto 2 muaj do të kemi gati 1000 të infektuar në ditë”

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ndërkohë që çdo ditë po shohim rekorde të infektuarish, duket se ende nuk e kemi arritur kulmin e valës së dytë. Shefi i Urgjencës Kombëtare, Skënder Brataj u shpreh në emisionin “Repolitix” se në muajin nëntor dhe dhjetor pritet që të kemi rritje të rasteve të infektimeve ditore dhe numri mund të shkojë edhe mbi 1000 raste. Brataj theksoi se duhet një ndërgjegjësim sa më i madh i qytetarëve në mënyrë që të parandalohet sa më shumë përhapja e COVID-19.

“Është rritur përhapja e infeksionit dhe është normale me kushtet e pandemisë që ndodhemi dhe këto shifra priteshin të vinin. Testimi tregon përhapjen e infeksionit dhe dihet që një përqindje e këtyre të infektuarve kthehen në pacientë në spitale. Përderisa ka rritje të shifrave ende nuk kemi arritur kulmin e valës së dytë. Gjatë nëntorit dhe dhjetorit do të kemi rritje, që mund të kalojnë edhe numrin mbi 1000 të prekur në ditë”, -tha ai.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!