Sonte pas orës 00:00 do ketë ndërprerje të energjisë elektrike në këto zona

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Pas mesnatës, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në tre zona të Tiranës. Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike bën me dije se për shkak të remontit të parashikuar në Farkë, do të ketë ndërprerje të dritave për dy orë, në orarin: 00:01-02:00. Zonat e prekura do të jenë, Lundër, Vilat dhe në Farkë.

Njoftimi i plotë:

Njoftim për abonentët #Tiranë
Stakim, 13 nëntor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Farkë, në datën 13 nëntor gjatë kohor 00:01-02:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

Lundër, Vilat, Farkë