Të shikosh çdo gjë të Netflix-it? Ju duhen shumë muaj nga jeta juaj

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

E keni menduar ndonjëherë sa kohë duhet për të parë gjithçka në Netflix?

Sipas një studimi të Universitetit të Leisesterit, do të duheshin 8 muaj për të parë çdo gjë të re të ngarkuar në Netflix vitin e kaluar, duke përfshirë kohën për të ngrënë, për të fjetur, për t’u larë dhe për të përdorur banjën.

Shkencëtarët llogarisin 3 274 orë kohë shikimi, duke lënë 30 minuta për secilin nga 3 vaktet e ditës.

Sigurisht që një “maratonë” e tillë shikimi do të rrënonte çdo marrëdhënie njerëzore.

Top Channel