Testohen 10 milionë vetë, qyteti kinez asnjë pozitiv

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Qyteti bregdetar i Qingdaos në Kinë ka përfunduar testimin e pjesës dërrmuese të popullatës së tij prej 11 milionë banorësh. Nga gati 10 milionë kampione të mbledhura, sipas raporteve në mediat e rajonit, nuk ka rezultuar asnjë rast I ri pozitiv. Të dhënat e pjesës së mbetur të testimeve do të mësohen më shumë

Një qytet bregdetar në provincën Shandong të Kinës Lindore, ka përfunduar testet mbarëkombëtare Covid-19 për të gjithë 11 milion banorët e saj, pas një grupi të ri infeksionesh. Që nga ora 8 e mëngjesit të premten, më shumë se 10.16 milion nga mostrat e mbledhura ishin testuar pa ndonjë rast të ri pozitiv, tha Xue Qingguo, nënkryetari i bashkisë së Qingdao. Rezultatet e mostrave të mbetura do të lëshoheshin më vonë.

Deri të enjten, 13 raste të reja të konfirmuara ishin shfaqur në Qingdao, e cila ka një popullsi prej më shumë se 11 milion. Dezinfektimi i papërshtatshëm në dhomën e CT në Spitalin Qingdao Chest besohej të ishte përgjegjës, sipas komisionit komunal të shëndetit. Sui Zhenhua, sekretari i partisë dhe drejtori i komisionit komunal të shëndetit në Qingdao, është pezulluar ndërsa Deng Kai, presidenti i Spitalit të Gjoksit Qingdao, u shkarkua.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!