Top Albania Radio mbush sot 19 vjet!

Dita e të Dashuruarve është një ditë feste e dyfishtë për stafin e Top Media, e veçanërisht ata që janë pjesë e Top Albania Radio.

Si sot 19 vite më parë, TAR hodhi për herë të parë on air transmetimin e valëve të veta radiofonike. Ishte pikërisht hapi i parë i një investimi që do të paraprinte krijimin e një rrjeti mediatik shqiptar i cili do të kapërcente kufijtë, Top Media. Radio e cila për rreth 19 vite i ka shoqëruar dëgjuesit shqiptar, me argëtim duke bërë që të jetë një nga alternativat kryesore për të dëgjuar muzikën më të fundit.

Radio e i cili i bëri Shqiptarët e atyre viteve, të dëshpëruar dhe pashpresa, lëshimin e tingujve që transmetonin dashuri.

Gëzuar Ditëlindjen TAR nga InfoMedia Albania!

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.