Top Channel vjen me një website të ri

Prej disa orësh Top Channel, tashmë ka ardhur për ndjekësit e tij në internet  me një design të ri akoma edhe më modern, tërheqës dhe interaktiv-social.

Pamja grafike ka pësuar totalisht ndryshime, si në strukturë ashtu edhe në ngjyra duke na na ofruar një impakt më të pëlqyeshëm për syrin dhe më të lehtë ne përdorim.

Ky është ndryshimi i parë pas prej 3 vitesh që bëhej në konstruktin e faqes top-channel.tv, e cila renditet si ndër websitet më të lexuara në Shqipëri.

Në të mund të gjendet në kohë reale edhe lajmet në gjuhën angleze, po ashtu informacion mbi programet e Top Channel dhe jo vetëm./IMA/

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.