Vëndet më të bukura në botë

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Vendet më të bukura në botë, përfshirë shpellat akullnajore, liqenet alpine, ishujt e pabanuar, lagunat blu, shkretëtirat me rërë, kanionet e thella dhe plazhet qiellore. Vende përrallore dhe të bukura, peizazhe të pabesueshme dhe spektakle natyrore të Planetit tonë Tokë, për t’u parë të paktën një herë në jetë. Nga Azia në Amerikë, nga Italia në Australi,   disa nga vendet më spektakolare në botë që ju rekomandojmë të shihni sa më shpejt të jetë e mundur.

Antelope Canyon: një spektakël i natyrës në Arizona, Shtetet e Bashkuara

Kanioni i Antilopës, pjesë e Parkut Fisnor të Lake Powell Navajo, ndodhet në Arizona, në territorin Navajo, pranë Page. Faqja ndodhet afërsisht 900 kilometra nga Los Angeles dhe bregu i Kalifornisë. Shumë udhëtarë zgjedhin të arrijnë Faqe me makinë, si pjesë e një udhëtimi rrugor nëpër disa nga zonat më interesante në të gjithë Shtetet e Bashkuara, duke përfshirë Grand Canyon, Monument Valley dhe – pak më larg – Mojave Desert ( me Pemën e famshme të Joshua). Faqja ka një aeroport. Sidoqoftë, qendra më e madhe në Arizona është Phoenix, e cila është rreth 4 orë e 30 minuta larg me makinë, ose pak më shumë se një orë me fluturim të brendshëm.

Grand Canyon:është ndoshta peizazhi më i famshëm në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe është vetëm disa orë larg.

Grand Canyon

Monument Valley:yll i perëndimeve të panumërta, lehtë mund të kombinohet me një udhëtim në Kanionin e Antilopë

Monument Valley

 

 

 

 

Artikulli paraprakPandemia, 6 herë më keq nga sa duket
Artikulli tjetërPas RTSH edhe TV Klan zgjedh Antik për ofrimin e shërbimit OTT