VIDEO | Melodia e “Me Fjalë të Vogla” nga Flori Mumajesi në filmin “La La Land”

Mos u çudisni! Tashmë një artist si Flori Mumajesi po kapërcen kufijtë duke shkuar deri në Hollywood.

Filmi “La La Land”, i cilësuar si filmi më i suksesshëm i vitit të kaluar, dhe tashmë më i nominuari në Oscar 2017 duke lënë pas edhe “Titanik”, në një pjesë të tij, ka si kolonë muzikore shumë të përafërt këngën “Me Fjalë të Vogla” të Florit.

Ka qënë vetë ai që ka vendosur ta ndajë me ndjekësit e tij këtë pjesë mjaft interesante, për të cilën duhet të jemi krenarë 🙂

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.