Zbulohen data e premierave të filmave Disney – Pixar

E mbani mend Hirushen, po të Bukurën dhe Bishën? Pothuajse çdokush i ka parë si i rritur si fëmijë, prodhimet e Disney mbeten gjithmonë kartonët më të mirë dhe më të shikuar. Departamenti i prodhimeve anime në Disney, ka publikuar datat e premierave të filmave ku nuk mungojnë edhe filma vizatimorë të rinj, të cilët nuk janë zbuluar akoma. Më poshtë është lista e plotë e premierave që Disney ka bërë të ditur për publikun:

Cars 3 (Makinat) – Premiera më 16 Qershor 2017

COCO – Premiera më 22 Nëntor 2017 (mund të ndryshojë)

GIGANTIC – Premiera më 9 Mars 2018 (mund të ndryshojë)

Toy Story – Ndryshe nga seç ishte njoftuar, premiera ndryshon nga data 16 Qershor 2017 për një vit më vonë në datën 15 Qershor 2018

Ant Man dhe WASP – Premiera më 6 Korrik 2018

The Incredibles 2 – Premiera më 21 Qershor 2015

Premierat e prodhimeve të panjohura:

22 Dhjetor 2017; 2 Tetor 2018; 29 Mars 2019; 12 Prill 2019; 8 Nëntor 2019; 13 Mars 2020; 25 Nëntor 2020

Mund të jetë kohë e gjatë por që ia vlen të pritet, ne do presim deri atëherë që t’iu japim të gjithë informacionin më të detajuar.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.