Zyrtare: Robin Williams është varur. Autoritetet konfirmojnë lajmin

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Robin Williams është varur në shtëpinë e tij në Kaliforni. Lajmin e ka bërë të ditur policia në një konferencë për shtyp. Aktori është varur me një rrip në dhomën e gjumit. Në konferencë kanë dalë në dritë edhe disa detaje të tjera: në afërsi të pulseve janë evidentuar disa prerje, që aktori i ka bërë me një thikë të gjetur në dhomë.

Aktori 63 vjeç, u gjet në shtëpinë e tij nga asistentja personale. Në momentin e gjetjes së kufomës, gruaja e aktorit Susan Schneider, nuk ndodhej në shtëpi.

Gruaja e aktorit ishte larguar nga shtëpia mëngjesin e djeshëm, dhe asistentja ka shkuar në shtëpi në orarin e takimit. Pasi ka trokitur disa herë pa patur asnjë përgjigje, gruaja është merakosur dhe ka vendosur të hyjë brenda nga një nga dritaret e hapura. Kështu e ka gjetur trupin e Williams, të varur në shtëpi dhe jo në garazhd. Williams muajin e kaluar ka qënë i shtruar në një qendër rehabilitimi për shkak të depresionit të fortë por, sipas disa burimeve, gjëndja e tij ishte përkeqsuar shumë sa ishte tepër vonë.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!