4 filmat e rinj në Netflix me të cilët do kalosh Krishtlindjet

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Festat e fundvitit nuk janë shumë larg. Si do t`i kalosh pushimet e dimrit? Në divan, në Netflix duke parë katër filmat e rinj që po prodhon. Janë nga ata tipikët me atmosferë festash.

Nëse nuk pret dot deri në fund të dhjetorit Netflix do ti publikojë më parë dhe mund ti shohësh për ta ndjerë atmosferën e festave, para se të mbërrijnë.

I pari është “Holidate” dhe do publikohet në 28 tetor

Emma Roberts dhe Luke Bracey luajnë rolin e dy miqve të lodhur nga fiksimi i prindërve mbi beqarinë e tyre. Bëjnë një pakt që në ditë të shënuara festash të jenë bashkë për tu prezantuar në familjet e tyre si të dashur. Derisa e kuptoni vetë se çndodh…

“Dolly Parton`s Christmas on the Square” premierë në datën 22 nëntor

Christine Baranski luan një grua të pasur dhe të papëlqyeshme që kthehet në vendlindjen e saj pas vdekjes së babait për t`i dëbuar të gjithë dhe për t’ia shitur tokën një tregtari.

“Jingle Jangle: A Christmas Journey” premierë në 13 nëntor

Nga dramaturgu dhe regjisori David E. Talber, film që po ndjek krijuesin e çuditshëm të lodrave Jeronicus Jangle dhe mbesën e tij, Journey, ndërsa ata punojnë në një shpikje që mund të ndryshojë jetën e tyre përgjithmonë. Në film interpretojnë Forest Whitaker, Keegan-Michael Key, Anika Noni Rose dhe Phylicia Rashad. Muzika e filmit është krijuar nga John Legend.

“The Christmas Chronicles 2”, premierë në 25 nëntor

Vazhdimi i filmit të parë me Santa Klausin ngatërrestar që dëshiron të pengojë Krishtlindjet.

*Burimi BuzzFeed

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!