A ka qarkulluar COVID-19 më përpara në Shqipëri? Flasin anëtarët e Komitetit të Ekspertëve

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

A ka qarkulluar CoVid-19 më përpara në Shqipëri? Kjo ishte pyetja që kryeministri Edi Rama u drejtoi Komitetit të Ekspertëve.

Mjeku Andi Koraqi u shpreh se: Nuk mendoj që kemi pas covid që më përpara, ka ardhur në fqinjin tonë fillimisht dhe pastaj kanë ardhur te ne dhe nga rezultatet që shoh, nuk shoh dikë që e ka kaluar.

Ndërsa doktoreshë Najda Çomo tha: E vërtëta është që janari është muaji që ka më shumë fluks nga vetë virsuet e janarit, por nuk kishim raste te identifikuara. Dhe nuk kishim si të kishim raste atëherë kur s’kemi pasur masa dhe kemi tani që kemi masa.

Top Channel

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!