Amazon heq ofertën falas për Prime Video në Itali, RAI shton programet

Amazon ka ndaluar ofrimin falas të Prime Video për shikuesit në zonat që kanë qënë më tepër të prekura nga koronavirusi (COVID-19).

Vendimi vjen pas dekretit të qeverisë më 9 Mars për të shtyrë datat e karantinës për të parandaluar përhapjen e virusit.

Oferta e Amazon u aplikua vetëm në pjesën veriore të Italisë e cilësuar si “Zona e Kuqe”, që përfshin rreth 16 milion njerëz, ose çerekun e popllsisë.

Oferta ishte e mundur deri në datën 31 Mars.

Ndër të tjera RAI ka shtuar larmishmërinë e programacionit për të rinjtë dhe grupmoshat e tjera, në mënyrë që ti ofrojnë argëtimin e duhur./IMA/