Deri në mars, ekspertët amerikanë thonë se mund të dyfishohet numri i të vdekurve nga COVID-19

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Ekspertët shëndetësorë kanë parashikuar se deri në mars të vitit 2021, mund të vdesin rreth 470 mijë amerikanë nga COVID-10.

Sipas CNN, pandemia e koronavirusit është duke u rritur në tërë territorin e SHBA-së sa që sipas tyre mund të ketë një valë masive të të vdekurve.

Këto parashikime i ka bërë Instituti për Matje dhe Vlerësim të Shëndetit në Shkollën e Mjekësisë në Uashington. Instituti ka thënë se parashikimi i tyre supozon se 40 shtete do t’i rikthejnë masat e izolimit dhe distancës.

“Nëse shtetet nuk e bëjnë këtë, numri i të vdekurve mund të arrijë në 658 mijë deri më 1 mars”, ka thënë ata.

Deri më tani, SHBA-ja ka regjistruar mbi 11 milionë të infektuar me koronavirus dhe 252 mijë të vdekur.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!