Taylor Swift, fituese e çmimit të ndarë nga “Apple Music”

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Këngëtarja Taylor Swift ka fituar çmimin “Kantautor i Vitit”, që ka të bëjë me tekstin e këngës më të mirë të vitit 2020, të ndarë nga Apple Music.

Ajo ka deklaruar se ky çmim këtë vit është më i veçantë për arsye se gjatë qëndrimit në izolim, nuk kishte çfarë të bëntë tjetër përpos të shkruante.

“Të fitosh çmim në çdo vit është emocionuese, mirëpo mendoj se është më të vërtetë e veçantë sepse ky ishte një vit kur ndihesha sikur shkrimi i këngëve, është e vetmja gjë që mund të më mbante të lidhur me fansat, pa mbajtur koncert”, ka thënë ajo për media të Apple Music.

Fituesja e 10-të herë e Grammyt, ka thënë se shkrimi i këngëve dhe reagimet e fansave, kanë ndihmuar në mbajtjen e shpirtit gjatë këtyre kohëve të pasigura, që kur koronavirusi ishte përhapur si pandemi.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!