Hapet votimi i IMA Awards 2016 – Çmimeve të Televizionit, ja si të votoni!

Edicionit të katërt të IMA Awards i njohur ndryshe si Çmimet e Televizionit, i cili është eventi i vetëm në Shqipëri që vlerëson programet dhe personazhet e televzionit shqiptar dhe kosovar, sapo ka hapur procesin e votimit.

Këtë edicion të katërt, jemi munduar të përzgjedhim personazhet, programet dhe serialet më të ndjekura nga shikuesit të cilët do të kenë mundësinë të votojnë preferencat e tyre për çdo kategori në faqen e dedikuar  www.imalbania.com/imaawards2016, përgjatë 1 muaji!

Pas hapjes së votimit Ditën e Shtunë, 5 Nëntor 2016, për një muaj rresht, deri në datën 5 Dhjetor, të gjithë do të kenë mundësinë të votojnë deri në 5 herë për çdo kategori.

Edhe këtë vit një seksion votimi i është dedikuar edhe televizionit kosovar, falë filialit tonë InfoMedia Kosova.

Finalja e IMA Awards 2016, ku do të zbulohen edhe fituesit, do të jetë në datë në 10 Dhjetor 2016, ora 21.00 në portalin e InfoMedia Albania (imalbania.com).

Për të votuar, mjafton të hyni në linkun https://www.imalbania.com/imaawards2016 ku të klikoni mbi personazhin, televizionin, formatin si edhe serialin tuaj të preferuar!

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.