Hapet votimi i IMA Awards 2017 – Çmimeve të Televizionit. Ja si mund të votoni!

Edicionit të pestë të IMA Awards i njohur ndryshe si Çmimet e Televizionit, i cili është eventi i vetëm në Shqipëri që vlerëson programet dhe personazhet e televzionit shqiptar dhe kosovar, sapo ka hapur procesin e votimit.

Këtë edicion të pestë, jemi munduar të përzgjedhim personazhet, programet dhe serialet më të ndjekura nga shikuesit të cilët do të kenë mundësinë të votojnë preferencat e tyre për çdo kategori në faqen e dedikuar , përgjatë 1 muaji!

Pas hapjes së votimit Ditën e Shtunë, 1 Dhjetor 2017 , për një muaj rresht, deri në datën 31 Dhjetor, të gjithë do të kenë mundësinë të votoni deri në 5 herë për çdo kategori.

Edhe këtë vit një seksion votimi i është dedikuar edhe televizionit kosovar, falë filialit tonë InfoMedia Kosova.

Finalja e IMA Awards 2017, ku do të zbulohen edhe fituesit, do të jetë në datë në 8 Janar 2018, ora 21.00 në portalin e InfoMedia Albania (imalbania.com).

Për të votuar, mjafton të hyni në linkun https://www.imalbania.com/awards2017 ku mund të votoni për personazhin, televizionin, formatin si edhe serialin tuaj të preferuar!

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.