Në 1 Dhjetor hapet votimi i edicionit të pestë të IMA Awards – Çmimeve të Televizionit

Rezervo mbrëmjen e 1 Dhjetorit! Rrëmbe një paisje që suporton internetin dhe voto për IMA Awards 2017, eventin e vetëm në Shqipëri i cili vlerëson Televizionin Shqiptar dhe Kosovar.

Ditën e Premte ora 21.00 të ditës së parë të muajit të sezonit të Festave, InfoMedia Albania do të çeli votimin për edicionin e pestë të IMA Awards, i njohur ndryshe si Çmimet e Televizionit.

Kush do të jetë i nominuar në 4 kategoritë kryesore Televizion, Personazh, Format dhe Serial? Prisni orën 20.00 të datës 1, atëhere kur IMAlbania.com do të lancojë nominimet të cilat do të vendosin në një garë të gjitha televizionet për afro një muaj./imalbania.com/