#IMAjeTi | Konkurs për logo – IMA Awards 2018

InfoMedia Albania shpall konkursin për dizenjimin e logos së Çmimeve të Televizionit Shqiptar dhe Kosova – IMA Awards 2018.

Si një event unik në Shqipëri, Kosovë dhe Ballkan, IMA Awards këtë vit do të dëshirojë që logoja e eventit të jetë në formën e një konkursi. Çdo i ri i cili ka pasion graphic design, student ose jo janë të mirëpritur për të nisur punimin e tyre pranë redaksisë tonë.

Kriteret e logos:

  • Unike dhe e pa kopjuar nga autorë të ndryshëm në internet;
  • Të jetë sipas trendeve më të fundit të dizajnit;
  • Të jetë e thjeshtë dhe e përshtatëshme për sfond (e cila mund të zgjidhet nga vetë autori);
  • Të jetë cilësore dhe e printueshme për formate të mëdha si Billboard apo edhe për formate video në “LED Screen”;

Të gjithë të interesuarit të paraqisin propozimet e tyre në formatet grafike si “EPS” dhe “Ai” në format e kontaktit të IMAlbania.com si më poshtë deri në datën 17 Nëntor 2018 :

info@imalbania.com – imawards@imalbania.com – hr@imalbania.com

Për çdo informacion mund të në kontaktoni në rrjetet tona sociale si edhe email e mësipërm.

Autori i logos në fund të konkursit do të marri promovim në rrjetet sociale, web, si dhe një dëshmi certifikate nga IMA.

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.