Vazhdojnë votimet e IMA Awards 2017 – Çmimeve të Televizionit

Vazhdojnë prej dy javësh votimet e Çmimeve të Televizionit, IMA AWARDS i cili këtë vit shënon edicionin e tij të parë.

Eventi i parë online që vlerëson personazhet, televizionet dhe formatet më të mira dhe të sezonit televiziv, këtë vit ka arritur një “boom” klikimesh me afro 200 mijë vota, nga publiku nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia por edhe ndjekësit e televizionit shqiptar në mbarë botën.

Ashtu siç IMAlbania.com, ka njoftuar edhe më parë, votimet do të mbyllen mesnatën e ndërrimit të viteve më 31 Dhjetor 2017 në orën 00.00, dhe nëqoftëse nuk keni votuar ende keni kohë deri në ditën e fundit të këtij viti.

Të gjithë kanë mundësinë të votojnë për secilën kategori deri në 5 herë. Nxito pra, çfarë pret? Kliko tani në linkun https://www.imalbania.com/awards2017/

IMA Awards 2017 | Fituesit e Çmimeve të Televizionit

 

REKLAMA
loading...

KOMENTO

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.