IMA Awards 2016 | 10 Dhjetor Shpallen fituesit

Mbyllet votimi per çmimet IMA Awards 2016. Ne date 10 Dhjetor do te shpallen fituesit e ketij edicioni të Çmimeve të Televizionit.

Cilet do te jene personazhet dhe formatet me te votuar nga publiku përgjatë 1 muaj? Qendroni me ne!

Të Shtunën ora 21.00 në IMAlbania.com