Ja 5 filmat ku aktorët kanë bërë seks vërtetë | VIDEO

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Deri në vitin 1960, skenat seksuale në filmat artistikë kanë qenë të kufizuara.

Në vitet në vazhdim këto skena filluan të shfaqeshin më rëndom në filma, shpeshherë të stimuluara dhe në disa raste aktorët kanë kryer realisht marrëdhënie seksuale gjatë xhirimit të filmit.

Ja cilët janë filmat ku aktorët kanë kryer realisht marrëdhënie seksuale.

Ken Park

Një film dramatic-erotik, prodhim i vitit 2002. Marrëdhënia kryesore e filmit është midis një djali i cili kryen marrëdhënie seksuale me mamanë e të dashurës së tij. Skenat intime midis dy aktorëve janë kryer realisht, dhe jo të stimuluara.

Idiots

Nëse përmendim emrin e regjisorit Lars von Trier, kuptohet që kemi të bëjmë me një film me skena të forta seksuale. Filmi “The Idiots” , në përmbatjen e tij i referohet një grupi të rinjsh anti-borgjezë të cilët janë në kërkim të “idiotësisë së brendshme”, duke u mbyllur në një shtëpi në periferi të qytetit. Brënda shtëpisë ndodhin akte të vazhdueshme seksuale, orgji. Në shumë prej skenave të xhiruara aktet seksuale kanë ndodhur realisht.

IdiotsCruising

Fimi Cruising një prodhim i viti 1980, ka si aktor kryesor të madhin Al Pacino. Ky film u kritikua mjaft si një film me skena të forta homofobike. Filmi flet për historinë e një vrasësi serial i cili ndjek homoseksualët, duke i ekzekutuar më pas. Filmi ka skena të forta seksuale, kryesisht homoseksualësh të cilat nuk kanë qenë të stimuluara.

Strange by the lake

Prodhim i vitit 2013, “Strange by the lake” kategorizohet në filmat triller erotikë. Pjesën më të madhe kohore e zënë skenat seksuale me plane tejet të ngushta rreth aktit seksual.

Intimacy

Dy të rinj të panjohur i vënë detyrë vetes të zhvillojnë ndjenjat midis tyre duke u mbyllur me ditë të tëra në një shtëpi. Skenat seksi midis aktorëve Mark Rylance dhe Kerry Fox janë totalisht të pastimuluara duke ndodhur realisht gjatë “aksionit” të regjisorit. Aktorja Kerry Fox është shprehur pas mbarimit të filmit se është ndjerë aq mirë saqë nuk do të dëshironte të mbaronin kurrë xhirimet e filmit.

Marrë nga Syri