Koronavirusi në Shqipëri, 836 raste të reja në 24 orët e fundit, 15 të vdekur. OBSH: Vala e dytë do të luftohet pa vaksina

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Sipas komunikatës së  ditës së sotme vëndi jonë në 24 orët e fundit arriti shifra marramëndëse përsa i përket të infektuarve nga COVID 19, vdekshmëria nga ky virus sa po vjen dhe po shtohet.

Në 24 orët e fundit vëndi jonë ka arritur shifrën e 836 rasteve të reja ,  ndër të cilët 15 të vdekur.  Sipas OBSH: Vala e dytë e kësaj Pandemie Globale do të luftohet pa vaksina.

Vlen për tu theksuar që masat që po merren nuk po e ndalojnë përkundrazi dita ditës raportohen lajme të reja për mosha të thyera që po vdesin por edhe të rinjë. Rasti më i fundit sot ai i një foshnje 16 muajshe.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!