Koronavirus Itali: 37,242 infeksione të reja dhe 699 vdekje dhe 238,077 Tampone

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Nga të dhënat e Ministrisë së Shëndetësisë  Italiane sot ka 37,242 infeksione të reja, 699 vdekje, 21,035 të shëruara me 238,077 tampone të bërë. Dje ka pasur 36,176 raste të reja, 653 vdekje dhe 17,020 të rikuperuara. Tamponët e kryer ishin 250,186.

Sot ka 33,957 pacientë të shtruar me simptoma në Itali, një rritje prej 347 krahasuar me dje. 3,748 njerëz janë të shtruar në kujdes intensiv, +36. Në izolimin e shtëpisë 739,471, e barabartë me 15,122 më shumë se dje.

Totali i pozitivëve aktualisht është 777.176, që është 15,505 më shumë se dje. Janë 520,022 njerëz të shkarkuar dhe të rikuperuar, një rritje prej 21,035 njësish. Vdekjet janë 699 në 24 orët e fundit për një total kombëtar prej 48,569.

Rastet totale janë 1,345,767 (+37,242). Tamponët në 24 orët e fundit ishin 238,077 për një total prej 19,962,604.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!