Nesër Tirana pa drita, ja zonat dhe oraret

Ditën e nesërme disa zona të kryeqytetit do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë harkut kohor intervalit kohor 09:00-11:00 dhe 11:00-13:30.

Lajmin e ka bërë të ditur Operatori i Shërbimit të Energjisë Elektrike për abonentët e saj.

Shkak për ndërprerjen është remonti i planifikuar në disa fidera të NST Selitë. Energjia elektrike do të ndërpritet në zonat: Pjesërisht rruga “Muhamet Gjollesha”, rruga “Sandër Prosi”