Premierat e Netflix për muajin Janar 2020

Më poshtë gjendet lista e premierave për serialet dhe filmat për muajin Janar në platformën e njohur Netflix.

1 Janar

2 Janar

3 Janar

4 Janar

10 Janar

13 Janar

14 Janar

16 Janar

17 Janar

20 Janar

21 Janar

22 Janar

23 Janar

24 Janar

26 Janar

  • Vir Das: For India (Netflix Original)

27 Janar

29 Janar

30 Janar

31 Janar

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.