Një prodhim nën drejtimin Avi Lewis, dhe i frymëzuar nga bestselleri i Naomi Klein “This Changes Everything”  (Kjo ndryshon gjithçka), Filmi paraqet shtatë portrete të fuqishme të komuniteteve në vijën e frontit, nga pellgun e lumit Poëder Montana në Tar Sands Alberta, deri në Brigjet e Indisë së Jugut në Pekin dhe më gjerë.

Drejtues Filmi: Avi Lewis

Skenarist: Naomi Klein

Aktorë: Naomi Klein, Vanessa Braided Hair, Crystal Lameman, Lliam Hildebrand, Li Bo, Chee Yoke Ling, Jyothi Aningi, Sunita Narain, Mike Scott

Zhanri: Film-Dokumentar

Kohëzgjatja: 1 orë e 29 minuta