Në ditën e parë të Vitit të Ri, Edi Rama jep lajmin e madh për shqiptarët

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Kryeministri Edi Rama ka dhënë një lajm të rëndësishem në ditën e parë të vitit të Ri.

Rama ka bërë me dije se Shqipëria ka siguruar zyrtarisht 500 mijë dozat e para të vaksinë nga kompania Pfizer.

“Në përfundim të vitit të kaluar dhe në vigjilje të Vitit të Ri, siguruam 500 mijë dozat e para të vaksinës me Pfizer. Kemi dakordësuar marrëveshjen. 10.700 dozat e para do të vijnë në javën e tretë të janarit. Shoppingu im në New York përfundoi me sukses (qesh me ironi). Ndërkohë që edhe me dy vende partnere kemi siguruar 9000 doza”, tha Rama.