Një tjetër shqiptar vritet për kokainën në Ekuador

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!

Prishja e pazareve të kokainës shkakton të tjera viktima nga Shqipëria. Një ditë më parë në Ekuador, është ekzekutuar Adriatik Tresa, 45 vjeç.

Shqiptari jetonte në një vilë në zonën e të pasurve në La Aurora të qytetit Guayaquil në Ekuador, kur 7 persona të maskuar si policë u futën në banesë dhe qëlluan me pushkë.

Mediat në Ekuador shkruajnë se Adriatik Tresa dyshohet si person i përfshirë në trafikun e kokainës nga Amerika Latine drejt Europës.

Gazeta MAPO kontaktoi me gazetarin e medias lokale “Extra.ec”, i cili konfirmoi se Adriatik Tresa dyshohet si një ndër personat kryesor për trafikun e kokainës drejt Europës.

Prishja e pazareve të kokainës shkakton të tjera viktima nga Shqipëria. Një ditë më parë në Ekuador, është ekzekutuar Adriatik Tresa, 45 vjeç.

Shqiptari jetonte në një vilë në zonën e të pasurve në La Aurora të qytetit Guayaquil në Ekuador, kur 7 persona të maskuar si policë u futën në banesë dhe qëlluan me pushkë.

Mediat në Ekuador shkruajnë se Adriatik Tresa dyshohet si person i përfshirë në trafikun e kokainës nga Amerika Latine drejt Europës.

Gazeta MAPO kontaktoi me gazetarin e medias lokale “Extra.ec”, i cili konfirmoi se Adriatik Tresa dyshohet si një ndër personat kryesor për trafikun e kokainës drejt Europës.

Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar informacioneve rreth TELEVIZIONIT duke klikuar këtu!


Bashkohuni me grupin tonë zyrtar në Facebook dedikuar SERIALEVE TURKE duke klikuar këtu!