Protesta e Studentëve: Mediat botërore në Kryeqytet

Që pesë ditë më parë, mediat botërore prestigjioze nisën të shkruanin për protestën e studentëve në Shqipëri. The New York Times, The Washington Post e të tjera media raportuan mbarë situatën në vend.

Ditën e sotme, sipas Syri.net, përveç botimit të shkrimeve, mediat e mësipërme kanë vendosur të sjellin edhe ekipet e tyre në Tiranë për të ndjekur protestën.

Courtesy of BIRN

 

Aktualisht në kryeqytet gjenden gazetarë të Reuters dhe Associated Press. Po kështu nuk mungojnë as përfaqësues nga agjencia ANSA dhe gazetarë të New York Times e Washington Post.